Random Article


Guardians of the Galaxy bezoeken de Planet of the Symbiotes in november

 


0
Posted 19/08/2014 by

planetsymbiotesIn november verschijnt bij Marvel Guardians of the Galaxy #21. In deze issue trappen Brian Michael Bendis en Valerio Schiti (Angel, Mighty Avengers) een nieuwe verhaallijn af waarbij de Guardians eindelijk weer herenigd zijn als team. Als gast nemen ze Flash Thompson mee. Ooit liep Flash rond in de Spider-Man-comics als bullebak van Peter Parker en Spidey’s grootste fan. Dat was lang geleden. Tegenwoordig werkt hij als Agent Venom voor het Amerikaanse leger. Hiervoor is hij samengesmolten met de buitenaardse symbiont die ooit de helft vormde van de ijzingwekkende Venom, een van Spider-Man’s bekendste tegenstanders. Het toeval wil dat de symbiont dertig jaar geleden zijn debuut maakte in de pagina’s van Secret Wars en we eigenlijk nog niet zo gek veel van deze levensvorm weten.

In Hollywood zou deze ongebruikelijke team-up niet mogelijk zijn. Tenslotte liggen de filmrechten van het Spider-Man-universum al sinds jaar en dag bij Sony en niet bij Marvel Studios. In de comics ligt dat echter anders.

Star-Lord en co kunnen de hulp van Thompson goed gebruiken. Want ze komen terecht op de thuisplaneet van de Venom-symbiont. Maar heb je wel zoveel aan hem wanneer een berg vleesetende aliens tegenover je staan? Aliens die maar wat blij zijn dat een van hun broeders sinds lange tijd weer thuis is.

Dit zou overigens de eerste keer zijn dat we de thuisplaneet van de symbiotes te zien krijgen. De eerdere Planet of the Symbiotes-verhaallijn uit de jaren 90 speelde zich immers, ondanks de titel, af op de aarde.

Gaan de Guardians of the Galaxy hun einde tegemoet? Wordt “I am Groot” vervangen door “We are Venom“? In november weten we meer.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.