Random Article


SDCC 2014: Joe Quesada’s Cup O’ Joe Panel

 


0
Posted 29/07/2014 by

Net zoals elk jaar hield Joe Quesada, de creatieve chef van Marvel Comics, een audiëntie voor de fans op de San Diego Comic-Con. In een speelse, ontspannen sfeer werd er gesproken over Marvel en konden de fans vragen stellen over de comics. Wat waren dit jaar de boeiendste antwoorden?

  • Er gingen al lange tijd geruchten dat Marvel haar X-Men- en Fantastic Four-comics op een lager pitje wilde zetten of dat ze deze zelfs tijdelijk wou stopzetten, omdat men op geen enkele wijze wou bijdragen aan het succes van Fox met hun Fantastic Four– en X-Men-gerelateerde films. Dit verhaal wordt naar het rijk der fabelen verwezen. Er wordt momenteel gewerkt aan een grootschalig event waar enkele leden van beide teams een belangrijke rol in spelen.
  • De X-Men gaan sowieso spannende tijden tegemoet. De jonge X-Men zijn in onze tijd beland en kunnen nu niet meer terug. Dat ze niet meer terug kunnen reizen is het fundament van een langlopend mysterie waar de mutanten nog een tijdje onder zullen lijden. Het is geen geheim dat de X-tieners door Beast om louter egocentrische redenen naar de huidige tijd zijn gehaald. En Beast heeft wel meer dingen gedaan die bij nader inzien niet verstandig waren. Daar zal hij zich voor moeten verantwoorden in The Trial of Beast.
  • Sinds de jaren tachtig is de combinatie van X-vrouw en discoster Dazzler en een eigen lopende serie de voedingsbodem voor veel grappen. Maar fans reageren erg goed op haar aanwezigheid in de X-series dus sta niet raar te kijken als een nieuwe Dazzler-soloreeks er daadwerkelijk van gaat komen.
  • X-schrijver Brian Michael Bendis zou trouwens een soloreeks rondom Maria Hill erg zien zitten. Met een nieuwe S.H.I.E.L.D.-serie in het achterhoofd is dit geen raar idee.
  • De Marvel Zombies blijven populair. Verwacht daarom een terugkeer van deze ondode menseneters.
  • En over dingen die maar niet willen doodgaan. De lezer moet de komende maanden erg letten op de Ultimate Comics. Deze beloven (alweer!) erg schokkend te worden.
  • Als afsluiter dient nog gemeld te worden dat Joe Quesada een Inktpot Award kreeg vanwege zijn verdiensten voor de comicbookindustrie.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.