Random Article


IDW brengt vervolg op Edward Scissorhands

 


0
Posted 19/07/2014 by

In 1990 verscheen de film Edward Scissorhands. Onder cinefielen vooral bekend vanwege het feit dat regisseur Tim Burton hier voor het eerst samenwerkte met toenmalig tieneridool Johnny Depp, die indertijd bekend was vanwege zijn rol in 21 Jump Street. Depp speelde Edward Scissorhands, een kunstmatige mens die door zijn schepper niet was afgemaakt waardoor hij scharen als handen had. In de film wordt het verhaal van Edward Scissorhands vertelt door een grootmoeder aan haar kleinkind.

IDW Publishing publiceert binnenkort een Edward Scissorhands-comic die verder gaat waar de film ophield. In de twintig jaar die sinds de film zijn verstreken heeft Edward een begin gemaakt met het doorploegen van de uitvindingen die zijn schepper achterliet. Hij activeert per ongeluk een uitvinding waar ook iets aan ontbreekt. Terwijl hij wanhopig probeert om zijn fout te herstellen komt hij oog in oog te staan met de kleindochter van de vrouw die hem ooit liefhad. Een kleindochter die dacht dat Edward Scissorhands een verzinsel was…

Deze vijfdelige miniserie wordt gemaakt door Kate Leth (Fraggle Rock)en Drew Rausch (My Blacks Don’t Match!) en het eerste deel zal in oktober verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.