Random Article


Gaat Gail Simone opnieuw Secret Six schrijven?

 


0
Posted 15/07/2014 by

DC Comics kondigde aan dat de tijd van Gail Simone op Batgirl erop zat. In oktober zal Batgirl #35 op de planken liggen met een nieuw creatief team aan het roer namelijk Cameron Stewart, Brenden Fletcher en Babs Tarr. Deze keer ging het vertrek van Simone wat amicaler dan de vorige keer en zodoende krijg je dan de volgende vraag: “Wat wordt haar nieuwe titel?”. Via haar Twitter account geeft ze een subtiele hint.

Er staat zes keer het woord “Secret”. Mogen we er nu vanuit gaan dat Simone weer een Secret Six-comic gaat schrijven? Ze had deze titel al eens onder haar hoede voordat DC haar universum herlanceerde in 2011.  De laatste incarnatie van deze comic draaide om een Secret Six-team dat bestond uit villains als Catman, Deadshot, Cheshire, Ragdoll, Scandal Savage, Bane en een Para-Demon. Zo’n team zou echter botsen met de Suicide Squad die volgens hetzelfde principe is opgebouwd. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.