Random Article


De schrijver en producer van Arrow gaan Green Arrow schrijven

 


0
Posted 04/07/2014 by

DC Comics had een bijzondere aankondiging. Het duo Andrew Kreisberg en Ben Sokolowski zal de Green Arrow-comicbookreeks gaan schrijven vanaf deel #35. Deze staat gepland voor oktober. Beide heren werken normaal gesproken aan de Arrowtv-serie als respectievelijk producent en schrijver. Het tekenwerk is van Daniel Sampere (Batgirl, Trinity of Sin: Pandora).

Beide heren hebben DC zelf benadert om iets met de comic te doen. Ze willen geen papieren weergave van de tv-serie rond DC’s residente boogschutter, maar ze willen de zaken die volgens hen goed werken in de tv-reeks verwerken in de comic. En ze willen het geluid van de oude Oliver Queen terugbrengen naar de comic. Dan hebben ze het over de linkse liberaal Ollie voor de DC-relaunch was. Uiteraard hopen zij en DC natuurlijk dat het succes van Arrow afstraalt op de comic.

Overigens is dit niet de enige manier waarop Arrow wordt betrokken bij de comics van DC. Ook de eerder aangekondigde revival van Deathstroke werd natuurlijk geinspireerd door het succes van de tv serie. Green Arrow #35 ligt op 1 oktober in de winkel.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.