Random Article


DC Comics lanceert Gotham Academy en Arkham Manor in oktober

 


2
Posted 01/07/2014 by

gotham academyIn het najaar van 2014 komt DC Comics met twee nieuwe aan Batman gerelateerde titels. De eerste van dit tweetal is Gotham Academy. Schrijvers Brenden Fletcher (wednesday comics) en Becky Cloonan (Demo) maken samen met Karl Kerschl (Action Comics, Generation X) een bijzondere comic. Een beetje lezer is bekend met de avonturen van Batman, maar Gotham Academy gaat over een prestigieuze kostschool in Gotham City. Een zekere Bruce Wayne is een genereuze sponsor. Maar het draait om de excentrieke leerlingen. Olive Silverlock vertoont nogal raar gedrag. Is ze gek? En hoe zit dat met haar moeder en waarom wordt ze gevolgd door een eerstejaarsstudent genaamd MAPS? En spookt het in het noordelijke deel van het schoolgebouw?

Gerry Duggan (Deadpool, Nova) en Shawn Crystal (Deadpool, Wolverine and the X-Men) gooien het over een serieuzere boeg in Arkham Manor. Arkham Asylum is sinds jaar en dag de plek waar Gotham zijn krankzinnigste criminelen huisvest. Wanneer het complex door een ramp wordt getroffen en enkele gevangenen gekeeld worden teruggevonden kan Batman maar een ding doen. Hij stelt Wayne Manor – zijn eigen huis – beschikbaar als tijdelijk onderkomen en gaat op zoek naar de dader…

Het klinkt best aardig. We zijn er in oktober bij om deze comics te fileren…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


2 Comments


  1. avatar
     
    Ctulu

    Gotham Academy klinkt best aardig. Wolverine & the X-Men achterna? Er mag wel eens een luchtigere noot door Gotham waaien.

    Arkham Manor wacht ik nog een beetje af. Niet echt mee met het concept. De art daarentegen lijkt wel top.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.