Random Article


Quentin Tarantino werkt aan Django Unchained/Zorro Cross-over

 


0
Posted 19/06/2014 by

Quentin Tarantino gaf een jaar geleden DC Comics de mogelijkheid om een comic rondom zijn toenmalige film Django Unchained uit te geven. Dit is hem schijnbaar goed bevallen want hij zoekt andermaal de samenwerking met de uitgever. Deze keer wordt Dynamite Entertainment er ook bij betrokken aangezien zij momenteel de comicbookrechten van Zorro beheren.

Tarantino werkt momenteel aan een script voor een cross-over tussen Django en Zorro. De comic zal mede worden geschreven door Reginald Hudlin (Black Panther) en Matt Wagner (Grendel) wiens Zorro-comics de inspiratie voor dit verhaal hebben geleverd. Of zoals Tarantino het zelf uitdrukt: “Ik ben erg tevreden met het verhaal waar ik aan werk, maar ook blij met de kans om dit samen met Matt Wagner te kunnen maken. Het zijn zijn Zorro-comics geweest die me ervan overtuigden dat het een goed idee was om deze twee iconen bij elkaar te voegen. Dit verhaal kan een interessant nieuw hoofdstuk voor deze twee personages zijn.”

De bedoeling is dat de comic eind dit jaar zal verschijnen. Een tekenaar werd nog niet bekend gemaakt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.