Random Article


Guardians of the Galaxy’s Star-Lord gaat solo

 


0
Posted 30/04/2014 by

Zijn collega Rocket Raccoon had natuurlijk al een eigen reeks in de planning staan. Nu gaat Star-Lord, het gezicht en de leider van Marvel’s Guardians of the Galaxy, ook solo in een nieuwe eigen reeks getiteld The Legendary Star-Lord. Voor deze reeks tekenen Sam Humphries (Uncanny X-Force) en Paco Medina (Captain Marvel, Shinobi).

Deze reeks zal de belevenissen van Peter Quill aka Star-Lord verslaan buiten zijn tijd bij de Guardians. De verhalen zullen zich – uiteraard – vooral in de ruimte afspelen. Wees niet bang. Dat worden geen eeuwige zwarte horizonten, maar juist een erg geaarde reeks. Star-Lord bezoekt menig bar, weeshuis of ver afgelegen planeet in zijn zoektocht naar avontuur. “Star-Lord is een charmante schurk met zijn hart op de juiste plaats,” als Humphries.

Er kan nog niet veel worden verteld over het hoofdverhaal van The Legendary Star-Lord, omdat de serie word afgetrapt nadat er bepaalde zaken zijn voorgevallen in Guardians of the Galaxy. De Star-Lord-reeks zal worden opgebouwd uit losstaande verhalen die in elkaar zullen overlopen. Je zou mogen stellen dat de makers de comic toegankelijk willen maken voor een groot publiek. En of dat nog geen reden genoeg is om de reeks te gaan volgen… Niemand minder dan X-vrouw Kitty Pryde zal zich bij de cast van de reeks voegen als het liefje van Star-Lord! Hiermee kunnen we wel raden welk Marvel-team een gastoptreden zal gaan maken in de eerste arc…

Het eerste deel ligt in juli in de winkel.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.