Random Article


Mark Waids Thrillbent krijgt eigen app

 


1
Posted 23/04/2014 by

Mark Waid starte enkele jaren geleden met Thrillbent. Volgens hem is de toekomst van de comic digitaal. In de eerste fase publiceerde hij zijn comic Thrillbent via Thrillbent. De tweede fase bestond uit het uitbreiden van het aantal mensen dat op Thrillbent publiceert. In de derde fase, dewelke hij inmiddels heeft gelanceerd, wordt het wat professioneler.

empire dc comicsWaid lanceert een app waarmee de gebruiker zich voor een bedrag van $3.99 per maand kan inschrijven voor Thrillbent-comics. Je ondersteunt hiermee de website. Als appgebruiker krijg je ook een maand voordat de nieuwe afleveringen op de site verschijnen de optie om deze comic te lezen voordat de freeloaders hem kunnen lezen.

De ultieme trekpleister belooft echter de terugkeer van Empire te worden.

Waid startte deze serie met Barry Kitson (L.E.G.I.O.N., Thor) in 2000 onder de vlag van de voormalige uitgever Gorilla Comics welke mede door hem was opgericht. Empire gaat over de villain Golgoth. Deze handelsreiziger in kwade zaken heeft elke superheld op zijn planeet gedood en is erin geslaagd om de wereld te veroveren. De bedreiging van zijn hegemonie komt nu van binnenuit.

Toen Gorilla Comics noodgedwongen moest stoppen nam DC de reeks over. Daar werd Empire tot 2004 gepubliceerd waarna DC de stekker eruit trok. Waid heeft nu de rechten op de comic terug en zal nu samen met Kitson het verhaal hervatten. Wie zich inschrijft voor de app krijgt het eerste deel van Empire gratis in de vorm van een 192 pagina’s tellende PDF.

De app is aanvankelijk alleen verkrijgbaar in de iOS app store. Er wordt gewerkt aan een Android app…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Donnie Darko

    EMPIRE was alleszins een uiterst goeie comic. Dringend eens moeten herlezen…

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.