Random Article


IDW kondigt meer Artist’s Editions aan: John Buscema’s Silver Surfer en Walt Simonson’s Manhunter

 


0
Posted 21/04/2014 by

Hier bij Brainfreeze kunnen IDW‘s befaamde Artist’s Editions een potje breken. In deze edities herdrukt IDW bekende comics. Op zich niks bijzonders, maar wel wanneer ze één op één herdrukt worden vanaf de originele platen van de tekenaars. Het werk zoals dat eruit ziet voordat inkters en inkleurders er op los gaan, dus. Een massage voor de oogballen.

We zijn in blijde verwachting van de Hellboy- en New Godsedities die gaan komen. Maar IDW heeft ook aangekondigd dat er een John Buscema’s Silver Surfer-editie in het vat zit en een Walt Simonsons Manhunter-editie. De Silver Surfer-editie bevat een integrale weergave van Marvel’s Silver Surfer #5 en 6 plus twee 40 pagina’s tellende verhalen uit 1969. De Manhunter-editie bevat de Manhunter-verhalen uit 1973 dat gemaakt werd door de eerder genoemde Simonson met schrijfwerk van Archie Goodwin. Deze verhalen verschenen oorspronkelijk in DC’s Detective Comics.

Walt Simonson is overigens de tekenaar met de meeste Artist’s Editions op zijn naam. Zijn interpretatie van Thor trapte de reeks af. Er wordt al even gewerkt aan een speciale editie van zijn Star Slammers

silver-surfer-cover-idw         Silver-Surfer-pagina 1

MANHUNTER-portret                MANHUNTER-pagina

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.