Random Article


Warren Ellis reboot Project Superpowers voor Dynamite Entertainment

 


0
Posted 18/04/2014 by

Warren Ellis is na het schrijven van zijn twee romans voorlopig weer teruggekeerd tot het land der comics. Hij schrijft momenteel Moon Knight voor Marvel en is bezig met het opzetten van de nieuwe Imageserie Trees. Dat is niet genoeg. Voor Dynamite Entertainment zal hij een oude reeks comics gaan rebooten en wel Project Superpowers.

In 2008 verscheen Project Superpowers voor het eerst bij Dynamite. De comics zijn gebouwd rondom een berg vergeten superhelden uit grootvaders tijd die inmiddels allemaal in het publieke domein zijn terechtgekomen. Denk hierbij aan types als The Black Terror,The Owl en de eerste Daredevil (niet te verwarren met de Daredevil van Marvel). Project Superpowers werd opgestart door Jim Krueger en Alex Ross. Beide heren kenden elkaar van bij Marvel waar ze gezamenlijk de Earth X-titels en Avengers Vs Invaders maakten, alsook Justice voor DC Comics.

Warren Ellis krijgt van Dynamite de vrije hand om de titel te vernieuwen. Hoe hij dat doet en wie het zal tekenen is nog niet bekend gemaakt. Maar het is de bedoeling dat de comic in het laatste kwartaal van dit jaar zal verschijnen. Dit is niet de eerste keer dat Ellis een universum mag revampen, in 2006 deed hij al eens hetzelfde voor Marvel met newuniversal (een revamp van het New Universe uit 1986).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.