Random Article


DC Comics onthult Earth 2: World’s End

 


0
Posted 18/04/2014 by

Het hing al een beetje in de lucht en DC Comics heeft ervoor gekozen om dit feit alvast te onthullen voor het aanstaande paasweekeinde. Er komt wederom een nieuwe wekelijkse comic getiteld Earth 2: World’s End. De comic word gemaakt door een hele resem aan artiesten. Daniel H. Wilson, Tom Taylor, Paul Levitz, Marguerite Bennet en Mike Johnson gaan de comic schrijven. Eddy Barrows, Jorge Jimenez, Stephen Segovia, Paulo Siqeira en Tyler Kirkham zullen het gaan tekenen.

DC publiceert al enige tijd Earth 2 dewelke zich afspeelt in een alternatief universum. Deze nieuwe wekelijkse comic haakt daar natuurlijk op in. Sterker nog, Earth 2‘s Tom Taylor is één van de schrijvers van de nieuwe wekelijkse reeks. World’s End serie belooft in te haken op The New 52: Futures End, de andere wekelijkse event-comic die DC vanaf mei zal uitbrengen.

Over de verdere context van de serie is verder nog niets geschreven. Maar wie kijkt naar de teaser en daar vervolgens bij optelt dat Daniel Wilson (die optreedt als een showrunner voor deze comic) vertelt dat hij bezig is met het bepalen van het lot van enkele personages en je krijgt een donkerbruin vermoeden. Het zou ons niets verbazen als Earth-2 hierna zal ophouden te bestaan…

Het eerste deel van deze weekly ligt in oktober in de winkel. The New 52: Futures End start in mei.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.