Random Article


Bestel Scum of the Earth bij Archonia en wordt beloond door tekenaar Rob Croonenborghs!

 


5
Posted 18/04/2014 by

scum of the earth april 14

Bij Action Lab verschijnt in juni het eerste deel van de miniserie Scum of the Earth. De driedelige “southern fried grindhouse sci-fi” miniserie gaat over het koppel Laura Bitch en de True Bastard die op een wilde roadtrip gaan. Onderweg gaan ze op in elkaar en in het geweld dat ze de ongelukkige zielen aandoen die toevallig hun pad kruisen. Maar het verhaal neemt een onverwachte kosmische wending, want een bijzonder buitenaards wezen begint hen te volgen tijdens hun reis…

Action Lab is geen uitgeverij die vaak de aandacht weet te trekken in de Previews-catalogus. Toch zouden schrijver Mark Bertolini en onze eigenste Belgische tekenaar Rob Croonenborghs graag zien dat mensen van het bestaan van deze trilogie afwisten en dat ze deze eventueel willen pre-orderen. Daarom wordt er een verbond gesloten met Archonia. Wie een issue van de miniserie voorbestelt krijgt daar een exclusieve gratis schets bij. Er zijn drie delen dus er zijn ook drie verschillende schetsen…

Wees er echter op tijd bij. Na 22 april kun je geen pre-order meer plaatsen voor Scum of the Earth #1, dat op 11 juni verschijnt...

Pre-order scum of the earth bij archonia.com

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


5 Comments


 1. avatar
   
  Ctulu

  Belgen moeten we steunen! Pre-ordered! :-) Good luck en veel succes gewenst Rob en Mark! :)
 2. avatar
   
  Thrasheffect

  And…..Done!
 3. avatar
   

  WOOP WOOP!! MERCI BRAINFREEZE!!!!
 4. avatar
   

  Houdt de previews bij Archonia goed in het oog! De reeks staat onder “other publishers” bij uitgeverij “Danger Zone” dat is de mature imprint van Action Lab!! Ik vermoed dat ie tweemaandelijks gaat uitkomen.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.