Random Article


Satellite Sam kan nog erotischer!

 


0
Posted 11/04/2014 by

satellite sam 8Bij Image verschijnt al enige tijd de comic Satellite Sam, een dramaserie die speelt in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Het draait om de vermoorde hoofdrolspeler van een populaire tv-serie en de mensen die eventueel baat hebben bij zijn dood. Er is een grote rol voor seks in het verhaal. En seks verkoopt…hopen de makers.

Deel acht verschijnt in juli en in het verhaal zal een Tijuana bible tevoorschijn komen. Een type erotische comic dewelke in de vroege jaren van de twintigste eeuw erg populair was. Het waren vaak seksparodieën van bestaande verhalen. Howard Chaykin en Matt Fraction hebben nu bedacht dat winkeliers een fysiek exemplaar van de Satellite Sam Tijuana bible kunnen bemachtigen. Bij elke tien aangekochte exemplaren krijgen winkeliers ook tien exemplaren van de Tijuana bible om uit te delen aan hun klanten.

Chaykin beweert bij hoog en bij laag dat hij niets met deze actie te maken heeft. Het is allemaal het idee van Matt Fraction: “Zijn dwangmatige obsessie met zijn comic Sex Criminals wordt wat eng nu.”

Wie geen zin heeft om bij zijn lokale stripwinkel langs te gaan kan natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de boys van Archonia. Zij helpen je graag verder. En ze vertellen het heus niet door (de sloebers hebben voor zichzelf al een flinke stapel in de bestelling staan).

Pre-order Satellite Sam #8 bij archonia.com

satsam-tjb-web

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.