Random Article


Top Shelf strikt Pinocchio, Vampire Slayer

 


1
Posted 03/04/2014 by

He’s got a nose for evil…

Neen, het is geen verlate aprilgrap. Er was ooit werkelijk een Pinocchio, Vampire Slayer-comic. Deze werd uitgegeven onder de vlag van de kleine uitgeverij SLG Publishing in 2009 en kreeg een sequel in 2010. Het vond een opvallend groot publiek voor een dergelijke comic. Het onderwerp lag ook wel erg voor de hand.Want Pinokkio is natuurlijk een houten jongen en dat maakt hem tot de ideale opponent van een stel vampieren…

De comic wordt gemaakt door het duo Dusty Higgins en Van Jensen (Green Lantern Corps, The Flash) en het verhaal is simpel. De stad van Pinokkio wordt overlopen door vampieren. Ze doden een berg mensen waaronder zijn schepper, Gepetto. Dat roept om wraak! Op dat moment realiseert Pinokkio het voordeel van zijn lichaam. Het enige wat hij moet doen is erg veel liegen en zijn neus levert hem vervolgens een oneindige voorraad puntig hout op…

Top Shelf heeft nu de rechten van de comic bemachtigd en brengt nu alles uit in juni in een kloeke bundel van 528 pagina’s. Stiekem hebben we er wel zin in…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Ctulu

    Eurh ….. xD

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.