Random Article


Review: She-Hulk #2

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Covertekenaar:
 
Universum:
 
Personages: ,
 
Coverprijs: $2.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


De makers geven ons alles waar we na het lezen van de eerste issue om vroegen. Oh you guys...

Op zijn slechtst


Het tempo mag omhoog.


De She-Hulk heeft haar eigen advocatenkantoor en een eerste personeelslid. Nu nog cliënten zoeken…

6
Posted 14/03/2014 by

 
Full Article
 
 

Monthly expenses… Considerable. Active clients.. zero.

Als conclusie van onze recensie van Marvel’s nieuwste She-Hulk #1 schreven we dat deze serie zomaar uit zou kunnen groeien tot de nieuwe Hawkeye. Het lijkt wel alsof we hier bij Brainfreeze een vooruitziende blik hadden, want dat is precies wat er gebeurt in deze tweede issue.

Dat blijkt niet alleen uit het tekenwerk van Javier Pulido (Hawkeye, Amazing Spider-Man). Dat is natuurlijk erg fris en fruitig en zijn paginacomposities zijn erg inventief. Het script van Charles Soule (Swamp Thing, Thunderbolts) is er wel op vooruit gegaan. Het gros van dit deel staat in het teken van de She-Hulk die bezig is om haar eigen advocatenkantoor op te zetten. Ze is gevestigd midden in Brooklyn en heeft het druk met het werven van personeel en cliënten. Beide gaan niet helemaal zoals verwacht. Haar eerste werkneemster is de kloeke Angie Huang. Een gek aapje vergezelt haar en ze lijkt een onheilspellende kant te hebben. Maar dat is ongetwijfeld voor later. Cliënten zijn er ook nog niet, maar wanneer haar vriendin Patsy Walker aka The Hellcat langs wipt om samen te gaan stappen dan is dat vooralsnog geen probleem meer…

She-Hulk 2 spread

De comic mag nog wel met wat meer vaart worden verteld, maar het gaat onmiskenbaar de goede kant op. Het is geen materiaal waarvoor je vijf sterren zou kunnen geven. Daarvoor is het wat te licht. Maar het is verdomd vermakelijk. Bovendien bevat deze issue de superheldenactie waar we om hebben gevraagd. Marvel heeft een manier gevonden om hun B-list characters nieuw leven in te blazen. Met deze She-Hulk #2 als uitgangspunt wordt het heel aantrekkelijk om de reeks te blijven volgen. Is het een gimmick of zullen de makers erin slagen om zowaar weer een blijvertje te maken van de She-Hulk? Wij willen het weten.

She-Hulk #2 bij archonia.com

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


6 Comments


 1. avatar
   
  Ctulu

  Die double page is gewoon fan-tas-tisch (geef het maar toe Veruca)! Om maar te zwijgen van de geniale cover ….

  Ik ben zelf iets telaat op de kar gesprongen helaas …. FF wachten op de 2nd print van issue #1
  • avatar
    
   CK3v1N

   Ik denk dat Veruca het veel te roze gaat vinden :-)

   Ikzelf vind de art ook iets minder. De cover daarentegen vind ik wel knap!
  • avatar
    
   Veruca

   Nope, ik blijf erbij. De tekenstijl kan mij ab-so-luut niet bekoren. De kleuren zijn nog wel in orde, maar ik ben geen fan van de manier waarop de personages getekend zijn.

   Maar ik geef jullie wel gelijk over de cover, die is inderdaad knap gedaan.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.