Random Article


Giannis Milonogiannis geeft gratis Artbook weg

 


0
Posted 05/03/2014 by

We ontdekten Giannis Milonogiannis als co-tekenaar van de Image-serie Prophet. Zijn stijl is erg energiek en draagt invloeden van Europese en Japanse tekenaars in zich.

De Griekse Amerikaan doet al jarenlang zijn eigen ding. Dat moet ook wel want, volgens eigen zeggen, willen de uitgeverijen vaak niets van hem weten. Daarom publiceert hij vaak zijn eigen werk online waarna vaak een uitgever alsnog toehapt. Archaia heeft zijn Old City Blues uitgegeven. Een Amerikaanse manga die draait om een agent in een futuristisch Athene waar cybermisdaden, woeste autoachtervolgingen en robotgevechten aan de orde van de dag zijn.

Milonogiannis is erg actief op het internet en is te vinden op diverse sociale media. Hij heeft nu een Artbook online gezet en nodigt mensen uit om het te downloaden. Leg je tablet alvast klaar. Het boekje is best de moeite waard.

Klik hier om het boek te downloaden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.