Random Article


President Obama: “We bouwen Iron Man”

 


0
Posted 27/02/2014 by

In een recente toespraak grapte de Amerikaanse president Barack Obama dat de Amerikaanse overheid binnenkort Iron Man gaat bouwen. In feite ging het om de creatie van nieuwe fabrieken en jobs in Detroit en Chicago, maar het is leuk om te zien dat Obama zijn comicbookroots niet verloochent. De Amerikaanse president grapte bijvoorbeeld eerder al dat hij de zoon van Jor-El was en staat gekend als een verzamelaar van Spider-Man-comics. Ook verscheen hij al meermaals – al dan niet als superheld – in verschillende comicbookreeksen.

Toen de quote van Obama op Twitter verscheen, reageerde echter niemand minder dan Tony Stark – Marvel’s Iron Man himself – al grappend: “Hey, Meneer President – Ik dacht dat we deze Iron Man-discussies tussen ons gingen houden?“. Of ze voor de president al dan niet een echt Iron Patriot-harnas zullen bouwen, is nog niet geweten…

IRON-MAN-3-Barack-Obama-Poster

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.