Random Article


Marvel onthult eerste Original Sin covers

 


0
Posted 20/02/2014 by

watcher2014Mei staat voor de deur. De maand dat vogels een ei leggen en Marvel met een nieuw event komt getiteld Original Sin. Denk schrijfwerk van Jason Aaron (Thor: God of Thunder, Wolverine & The X-Men). Denk tekeningen van Mike Deodato (Dark Avengers, New Avengers) en denk aan een hoofdreeks van acht delen die in vier maanden tijd zullen gaan verschijnen, plus natuurlijk de nodige tie-ins. Deze comics zijn volgens Aaron onmisbaar voor de ultieme Original Sin-beleving.  Het event zal dus aardig wat comics gaan tellen .

Een beetje Marvel-lezer is bekend met Uatu The Watcher. Hij ziet alles en laat altijd zijn gezicht zien als er serieuze problemen dreigen. Daar komt een einde aan wanneer hij in koelen bloede wordt neergeschoten. De vraag is wat hij gezien heeft en wie hem heeft vermoord? Nick Fury gaat er samen met wat helden, waaronder Captain America, Wolverine, Iron Man en Thor, op uit om dat uit te vinden. Alles heeft ook enigszins te maken met de kennis van The Watcher. Wie heeft er namelijk inzicht gekregen in alle geheimen van het Marvel-universum? De Black Panther trekt er met een eigen team, met leden als Moon Knight, Doctor Strange en Emma Frost, op uit om op hun manier uit te zoeken wat er mis is gegaan en wie er met de geheimen van Uatu vandoor is gegaan.

Er is geen held zonder een lijk in de kast. Het mag voor zich spreken dat het Marvel-universum (alweer!) niet meer hetzelfde zal zijn na Original Sin.

Wat heeft The Watcher gezien? In ieder geval niet de onderstaande covers, dewelke Marvel net heeft vrijgegeven…

Original Sin #0 bij archonia.com

ORIGINAL_SIN_ELEMENTS

Original_Sin_2_Cover

Original_Sin_2_Dell'Otto_Variant

Original_Sin_1_Dell'Otto_Variant

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.