Random Article


DC Comics stopt met The Movement

 


0
Posted 18/02/2014 by

the movement feb 2014Begin 2013 deed DC Comics een dappere poging om in te haken op de actualiteit in hun superheldencomics. Ze startten de reeks The Movement waarmee ze hun eigen versie van bewegingen als Anonymous en Occupy in de comics introduceerden. De serie werd gemaakt door Gail Simone (Wonder Woman, Birds of Prey) en Freddie Williams II (Robin).

Nu zal de serie echter stopgezet worden. Er zijn dit keer geen sappige verhalen te vertellen. Volgens Gail Simone was er gewoon niet genoeg belangstelling voor de serie onder de DC-lezers: “We wilden iets anders doen en dat is niet gelukt. Mensen zijn in dit soort gevallen geneigd om de uitgever de schuld te geven. Maar  DC is ons meer dan behulpzaam geweest en laat ons het verhaal afmaken,” aldus Simone. In mei zal het twaalfde en tevens laatste deel verschijnen. Eerder zette DC ook al zusterreeks The Green Team: Teen Trillionaires stop.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.