Random Article


Garth Ennis en Goran Parlov komen met een nieuwe Punisher comic

 


0
Posted 24/01/2014 by

Sinds zijn hoogtijdagen op de reeks Preacher weet de Ierse schrijver Garth Ennis een trouwe schare volgers aan zich te binden. Een ander karakter waarmee de schrijver vaak wordt vereenzelvigd is The Punisher. In het vorige decennium baarde hij o.a. opzien met een lange run op Marvel’s Punisher MAX-reeks.

Fans van Ennis’ Marvel-werk kunnen hun hartje ophalen. De schrijver heeft tussen neus en lippen door vermeld dat Marvel sinds de zomer van 2013 een nieuw script voor een Punisher-comic in zijn bezit heeft. Men is voorlopig nog gedwongen om te wachten totdat tekenaar Goran Parlov klaar is met Mark Millars Starlight voordat men een release kan plannen, maar wie wil weten wat een samenwerking tussen Ennis en Parlov op kan leveren doet er goed aan om Fury MAX eens in te kijken.

Fury MAX bij archonia.com

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.