Random Article


DC cancelt Nightwing, Superman Unchained, Justice League of America, Teen Titans en meer

 


0
Posted 22/01/2014 by

Dat DC‘s huidige event Forever Evil het DC-universum er (gedurende een tijdje) weer helemaal anders zal laten uitzien, staat buiten kijf. Hierbij horen natuurlijk ook de nodige stopzettingen. De uitgeverij heeft bekend gemaakt dat maar liefst zes reeksen hun laatste deel zullen zien verschijnen in april:

  • DC_SupermanunchainedNIGHTWING eindigt met deel #30. Als er iemand zeer gehavend uit Forever Evil zou komen, dan moest het wel Dick Grayson zijn. Het einde van Nightwing betekent daarom niet de dood van Dick Grayson. We zien ‘s werelds eerste Robin gerust verdergaan onder een nieuwe naam, Batwing bijvoorbeeld.
  • JUSTICE LEAGUE OF AMERICA eindigt met deel #14. Na Forever Evil trekken enkele leden van het team naar Canada om Justice League United te starten.
  • STORMWATCH eindigt met deel #30. We wisten echter al langer dat de reeks geen lang leven beschoren was. Stormwatch #30 wordt een Futures End-proloog en zal de nieuwe rol van het team in het DC-universum uit de doeken doen, als The Authority misschien?
  • TEEN TITANS eindigt met deel #30. Na Forever Evil keert het jonge superheldenteam terug uit de toekomst voor één laatste gevecht met Harvest en N.O.W.H.E.R.E. Er zijn echter al geruchten voor een relaunch, al dan niet onder de naam Young Justice.
  • SUPERMAN UNCHAINED eindigt met deel #9. Blijkbaar wordt het dan toch geen ongoing. Nadat Scott Snyder en Jim Lee hun verhaal rond de man van staal afronden in een spetterende finale, stopt de reeks.
  • SUICIDE SQUAD eindigt met deel #30 en oprichtster Amanda Waller zal moeten boeten voor haar onkunde om in Forever Evil de wereld te beschermen van het Crime Syndicate.

DC’s vijf nieuwe reeksen in april zijn dan weer de eerder aangekondigde Justice League United, Batman Eternal, Secret Origins, Sinestro en Aquaman and the Others.

DC_nightwing

DC_JLA14

DC_teentitans

DC_ss

DC-stormwatch

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.