Random Article


Review: Black Widow #1

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Lettering:
 
Universum: ,
 
Personages:
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


Visueel gezien is het een goede comic.

Op zijn slechtst


Het verhaal overtuigt nog niet.


Na haar succes in The Avengers-film krijgt ook de Black Widow weer een kans op een nieuwe soloserie…

0
Posted 15/01/2014 by

 
Full Article
 
 

No one will ever know my full story.

Er is vraag bij Marvel naar een nieuwe Black Widow-comic sinds het succes van The Avengers-film. Marvel heeft Nathan Edmondson (Who Is Jake Ellis?, The Activity) en Phil Noto (Chuck, Uncanny X-Force) ingehuurd om Natasha Romanoff weer op pad te sturen. De Black Widow heeft tot nu toe nog niet lang een eigen serie kunnen dragen. Zullen deze heren daar verandering in kunnen brengen?

Deze eerste issue mikt duidelijk op het filmpubliek. De manier waarop de Black Widow de comic betreedt en de lezer trakteert op de afloop van haar eerste opdracht schreeuwt The Avengers-film. Het zijn statische pagina’s maar het filmbombardement waar de gemiddelde Brainfreezer aan bloot heeft gestaan zal ervoor zorgen dat de scènes in je verbeelding toch bewegen. Wat misschien afleidt van deze ervaring is het kleurenpalet van Noto. Dat geeft de pagina’s een jaren zestig sfeertje. Leuk wanneer dat past bij het verhaal, maar dat is hier nu niet het geval.

De Black Widow wordt voortgedreven door de behoefte aan boetedoening. Omdat ze in haar beginjaren een aantal hele slechte dingen heeft gedaan. Maar omdat deze zaken nogal klinisch worden opgediend zul je je als lezer toch afvragen waar ze zich druk om maakt? Hebben haar goede daden het moeilijke verleden niet allang uitgewist? Haar motivatie overtuigt niet zo.

De sterkste pijler onder deze comic blijft het tekenwerk van Phil Noto. Maar het verhaal zal snel een stuk boeiender moeten worden. Fans zullen deze comic wel een kans willen geven, maar een nieuwe lezer zal niet overtuigd geraken door dit begin. En dan zal deze serie uiteindelijk hetzelfde lot als haar voorgangers moeten ondergaan…

Black Widow #1 bij archonia.com

      black widow 2    black widow 1

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.