Random Article


Wally West keert terug tot The Flash

 


1
Posted 14/01/2014 by

theflashnew52Toen het superheldenuniversum van DC Comics eind 2011 van een grote reboot werd voorzien, waren enkele belangrijke personages duidelijk afwezig. Eén van de grootste afwezigen was Wally West, de neef en sidekick van Barry Allen/The Flash die later gedurende een hele tijd de rol van zijn voormalige mentor op zich nam. Daar komt in april verandering in, want Wally West zal officieel zijn New 52-debuut maken in The Flash Annual #3. In welke vorm (of leeftijd), daar hebben we nog het gissen naar.

Wally verscheen voor het eerst in The Flash #110 uit 1959 en werd de eerste Kid Flash. Na de (tijdelijke) dood van Barry Allen werd hij de derde Flash gedurende het grootste deel van de jaren 80, 90 en 00, wat hem ook optredens in o.a. de Justice League-animatiereeksen opleverde en hem voor een gehele generatie bekender maakte als de snelste man ter wereld dan Barry Allen. Wally’s terugkeer in april is niet de enige, ook Stephanie Brown aka Spoiler/Batgirl – eveneens een lange New 52-afwezige – zal diezelfde maand terugkeren tot het DC-universum in Batman: Eternal.

The Flash Annual #3 ligt op 30 april in de winkelrekken en wordt gemaakt door het nieuwe creatieve team op de reeks: Robert Venditti,  Van Jansen en Brett Booth. DC zal The Flash gedurende het gehele jaar in de schijnwerpers zetten, naar aanleiding van zijn terugkeer tot het kleine scherm in een nieuwe The Flash-tv-reeks op The CW met Grant Gustin als Barry Allen. Meer over zowel Barry Allen als Wally West lees je hier.

flash-annual-31

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Casper

    Nooit echt wally west gekend als flash, pas beginnen lezen vanaf rebirth en dan vooral barry allen gevolgd. Wel benieuwd en zeker nieuwsgierig of het pas er zo uit zal zien als op de afbeelding.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.