Random Article


Sinestro & Aquaman krijgen nieuwe reeksen in april

 


0
Posted 12/01/2014 by

sinestro1Het wordt uiteindelijk niet samen met zijn Corps, maar Sinestro – de ultieme aartsvijand van de Green Lanterns en hoofdgebruiker van de gele power ring der angst – krijgt in april zijn eigen soloreeks bij DC Comics. Sinestro wordt geschreven door Cullen Bunn (Fearless Defenders, Magneto) met tekeningen van Dale Eaglesham (Incredible Hulks, Green Lantern #23.4: Sinestro) en het eerste deel verschijnt op 16 april.

Thaal Sinestro verscheen voor het eerst in Green Lantern #7 (1961) en groeide uit tot de grootste en belangrijkste vijand van het Green Lantern Corps – een organisatie waartoe hij vroeger ook behoorde. Dit wordt zijn allereerste soloserie.

April belooft verder nog een belangrijke maand te worden voor DC Comics vermits Sinestro niet hun enige nieuwe reeks zal worden. Het wekelijkse Batman Eternal start diezelfde maand, alsook Aquaman and the Others – waarin de zeekoning samen met zijn andere, niet-Justice League teamgenoten een nieuwe reeks krijgt door Dan Jurgens (Green Arrow) en Lan Medina. Ook komt er een nieuwe Secret Origins-reeks, waarin de vroege dagen van DC-personages uit de doeken worden gedaan. Een one-shot is er voor Forever Evil Aftermath: Batman vs Bane – een strijd om Gotham City na Forever Evil. Een voorlopig nog mysterieus project wordt Justice League United #0.

aquaman20

Aquaman #20 met daarop enkele leden van The Others

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.