Random Article


Scott Snyder en Grant Morrison duiken op bij Image Comics

 


0
Posted 12/01/2014 by

WYTCHES_webScott Snyder kennen we natuurlijk vooral als de schrijver van de vernieuwde Batman- en Superman Unchained-reeksen bij DC Comics. In 2014 staat er een nieuwe creator-owned serie van zijn hand op het programma getiteld Wytches. Deze ongoing-reeks maakt Snyder samen met tekenaar Jock (Batman, Snapshot) en het is de bedoeling dat het een hele enge comic wordt.

Scott Snyder is van origine een horrorschrijver. Iets wat hij bijvoorbeeld al bewees in 2011 toen hij Severed bij Image uitbracht. Met Wytches probeert Snyder de mythologie rondom de heks richting een enger, griezeliger gebied te duwen. De schrijver houdt ervan om klassieke monsters een facelift te geven en deze vervolgens de wereld in te sturen. Met zijn Vertigo-reeks American Vampire deed hij dit al eerder, maar dan natuurlijk voor de vampier.

Snyder is niet de enige DC-schrijver die wat gaat doen voor Image. De uitgever stuurde op de recente Image Expo ook een teaser de wereld in voor een nieuwe comic van de hand van Grant Morrison (WE3, Action Comics). Samen met Chris Burnham, zijn Batman Incorporatedmaatje, schept hij een nieuwe reeks getiteld Nameless. Ook deze heren gaan de horrorkant op. Geen idee waar het over gaat, maar het wordt wel voorgesteld als de “ultieme horrorcomic” en we zouden niet willen weten wat Burnham al allemaal op het net heeft opgezocht. Nameless zal ook ergens in 2014 verschijnen.

NAMELESS_web

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.