Random Article


Maak kennis met Doop, Marvel’s vreemdste mutant

 


0
Posted 11/01/2014 by

doopWe maakten in het vorige decennium kennis met Doop toen de kleine cameraman toen deze voor het eerst opdook in de pagina’s van X-Force. Deze versie van X-Force – later X-Statix – werd gemaakt door het duo Peter Milligan (Hellblazer, Enigma) en Mike Allred (X-Statix, Madman) en was een parodie op het leven van beroemdheden. De serie kwam en ging en Doop leek even uit beeld te verdwijnen. Doop dook echter weer op in Wolverine and the X-Men en wist daar de harten van de fans te veroveren.

Daarom werd het tijd dat hij een eigen podium krijgt om te schitteren in een nieuwe reeks. Hierin zullen Milligan en tekenaar David Lafuente (Ultimate Spider-Man) laten zien dat Doop een belangrijke rol speelde bij het oplossen van het conflict in Battle of the Atom. En, omdat het kan, zal hij nu ook zijn gevoelens voor Kitty Pryde kenbaar maken. Lief! En om de fans van X-Statix te plezieren zullen de covers worden getekend door Allred.

In april trapt Doop zijn avontuur af in de pagina’s van All-New Doop #1.

All-New_Doop_1_Interior_Preview

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.