Random Article


Brandon Graham brengt ambitieus nieuw project: 8House

 


1
Posted 11/01/2014 by

8houseTrouwe bezoekers van Brainfreeze weten inmiddels dat we een kleine man crush op Brandon Graham (Prophet, King City) hebben. Zijn comics weten op plekken te komen waar nog niet veel mensen hem voorgingen. Nu Prophet langzaamaan ten einde loopt is het de vraag: wat nu?

Op de Image Expo werd bekend gemaakt dat de comicbookmaker een nieuw project op stapel heeft staan voor 2014. Samen met een viertal andere creatievelingen begint hij aan een aantal science-fiction/fantasyseries waarin ze een bijzondere wereld tot leven zullen wekken. Deze wereld wordt geregeerd door 8 vorstenhuizen waarvan we er een aantal zullen volgen in een viertal miniseries.

Image maakte alvast de titels en de teams van drie van de vier series bekend:

  • De eerste reeks heet 8House: Kiem en zal worden gemaakt door Brandon Graham en Xurxo Peralta. Het verhaal gaat over een militair die monsters bestrijdt op een afgelegen planeet. Pikant detail? Hij voert de strijd terwijl hij het lichaam van zijn overleden tweelingbroer draagt…
  • De tweede serie heet 8House: Arclight en wordt gemaakt door wederom Brandom Graham en zijn echtgenote Marian Churchland (Beast). Een vrouw van hoge komaf wordt wakker in het lichaam van een monster. Ze ontdekt dat de monster op zijn beurt in haar lichaam huist en haar leven heeft overgenomen.
  • 8House: Mirror, de derde reeks wordt geschreven door Emma Ríos (Pretty Deadly) en getekend door Hwei Lim. Zij vragen zich af wat het betekent om een mens te zijn. Dat gaan ze ons vertellen door middelen van een groep egocentrische mensen die de planeet van nobele monsters aanvallen om deze te koloniseren en exploiteren.

Wanneer we de eerste reeks precies kunnen verwachten werd nog niet bekend gemaakt…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Ctulu

    Zware thema’s. Gaat percies de spirituele kant op met het verplaatsen van de ziel in een ander z’n lichaam. Hopelijk niet te hoogdraverig.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.