Random Article


Jim Starlin presenteert Thanos: The Infinity Revelation graphic novel

 


0
Posted 03/01/2014 by

Na de eindcredits van The Avengers-film ligt de naam Thanos op ieders lippen. Niet in de eerste plaats de lippen van zijn schepper Jim Starlin. Deze liet vrij subtiel weten dat ie niet tevreden was met de wijze waarop Marvel hem had betrokken bij de film. Of om het beter te zeggen: niet had betrokken bij de film. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en de plooien zijn gladgestreken. Starlin en Marvel hebben weer een normale werkrelatie gekregen en in 2014 publiceert hij via de uitgever Thanos: The Infinity Revelation.

In deze 100 pagina’s tellende graphic novel wordt het universum bedreigt door een gigantische catastrofe. Het middelpunt van deze catastrofe is Thanos. De knotsgekke titaan mist iets na de gebeurtenissen in Infinity. Maar desondanks gaat hij een verbond aan met zijn eeuwige rivaal Adam Warlock. Dit tweetal onderneemt een queeste die ze recht tegenover andere kosmische personages als de Guardians of the Galaxy, de Silver Surfer, Eternity, The Living Tribunal en de Annihilators zal plaatsen. Jim Starlin noemt het een verhaal van een ondefinieerbare obsessie. Een obsessie die de basis zal vormen van veel ellende. Deze graphic novel zal Thanos uiteindelijk neerzetten als de grootste dreiging voor het Marvel-universum.

The Infinity Revelation kan na The Infinity Gauntlet, War, Crusade, Abyss en Marvel: The End gezien worden als het volgende deel in de Infinity-saga waar Starlin steeds aan meewerkte. Tevens is het slechts één van de drie projecten waar de schrijver/tekenaar op dit moment mee bezig is. De drie verhalen spelen zich allen af in verschillende tijdsvakken, maar stiekem bewegen ze allemaal richting dezelfde richting.

Nieuwsgierige lezers zullen echter nog even wat geduld mogen uitoefenen. Verschijningsdata voor deze graphic novel (en de andere titels) werden nog niet bekend gemaakt.

 infinity revelation  1          infinity revelation  2

infinity revelation 3            infinity revelation  4

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.