Random Article


Deadpool gaat trouwen

 


2
Posted 02/01/2014 by

DeadpoolWeddingFinal

Marvel stuurde de afgelopen week verschillende puzzelstukjes de wereld in, waarin we steeds een glimp van een groots trouwfeest in april te zien kregen. De gelukkige (of niet, want het belooft bloederig te worden) is niemand minder dan Wade Wilson, beter bekend als Deadpool!

Het evenement zal zich afspelen in Deadpool #27. Volgens schrijvers Gerry Dugan en Brian Posehn begon het idee om Deadpool te laten trouwen als een gag, maar groeide het uiteindelijk uit tot een heuse verhaallijn. Wie de aanstaande bruid van de Merc With A Mouth wordt, is echter nog niet geweten. Eén ding is zeker: het is alvast niet Cletus Kasady, drager van de Carnage-symbiote. Deze twee psychotische gevallen zullen elkaar bekampen in de Deadpool Vs Carnage #1 one-shot door Cullen Bunn en Salva Espin, dewelke er ook in april zit aan te komen.

Deadpool-Wedding-Invitation-676x1024

Deadpool_vs_Carnage_1_Cover

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  Ctulu

  He’s going to marry Harley Quin debuting a new Amalgam Comics series?! xD
 2. avatar
   
  Wade

  Belachelijk …

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.