Random Article


Oude en Nieuwe Avengers gaan All-New X-Men achterna

 


2
Posted 23/12/2013 by

Avengers_25_CoverIn 2011 bracht schrijver Brian Michael Bendis de oorspronkelijke vijf X-Men naar het heden. De hier nog zeer jonge mutanten werden geconfronteerd met hun hedendaagse versies en een toekomst die hun – zachtjes uitgedrukt – volledig afschrikte. Begin volgend jaar belooft schrijver Jonathan Hickman (Infinity) exact hetzelfde te doen met Marvel‘s machtigste helden, de Avengers. Zij vierden immers dit jaar – net zoals de X-Men – ook hun 50-jarig bestaan, waardoor men hun verleden nog eens extra in de verf wil zetten.

Net zoals het geval was in All-New X-Men, worden de oorspronkelijke vijf AvengersIron Man, Thor, Hulk, Ant-Man en The Wasp – naar het hedendaagse Marvel-universum gebracht. In het verkooppraatje geeft redacteur Tom Brevoort echter wel toe dat hij en Hickman vrij moe waren na de gebeurtenissen uit InfinityTe moe om met iets nieuws op de proppen te komen. Maar dat hele All-New X-Men-gedoe met de X-Men uit het verleden ging vrij goed voor Brian Michael Bendis, dus we dachten ook op deze kar te springen. Vandaar: de All-New Avengers! Het klinkt wel als iets dat wij zouden doen, niet?” Handig misschien voor de jongere Hank Pym, die hier mooi op tijd voor de film terug te zien is als Ant-Man, vooraleer al de identiteitscrisissen van zijn oudere versie plaatsvinden…

Het verhaal – getiteld The Mirror – gaat op 22 januari 2014 van start in Avengers #25 door Jonathan Hickman en Salvador Larroca (Invincible Iron Man). De issue volgt op Avengers #24.NOW!, met het verhaal Rogue Planet waar Earth’s Mightiest Heroes ook al een bezoeker krijgen uit de toekomst. In related news stond Marvel ooit bekend als het House of Ideas, maar dat is inmiddels ook al 50 jaar geleden…

Avengers #25 bij Archonia.com

Avengers_25_Preview_1

Avengers_25_Preview_2

Avengers_25_Preview_3

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  Thrasheffect

  Running out of idea’s much? :p
  Nuja, als het zo goed uitgewerkt is als bij All New X-men dan is het misschien nog de moeite.
  Afwachten dus :p
 2. avatar
   
  Ctulu

  ‘THE MIRROR’
  It worked for the X-Men! Would we be so crass as to do it again? Introducing the ALL-NEW AVENGERS!
  And we’ve been good up till now, but this issue, an Avenger dies.

  So …. the original Ant-Man dies? LOL

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.