Random Article


Bekijk de Trailer voor Interactieve Batman: Arkham Origins Graphic Novel

 


0
Posted 19/12/2013 by

Hierboven kan je de trailer bekijken voor de interactieve graphic novel gebaseerd op Batman: Arkham Origins, vanaf vandaag beschikbaar via de App Store. Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de nieuwste game rond DC‘s Dark Knight en prequel op de Batman: Arkham-videogamereeks. De comic wordt in verschillende wekelijkse hoofdstukken opgedeeld en behoort tot het nieuwe digitale DC2 Multiverse-initiatief. Je kan hierbij dus zelf het verloop van het verhaal bepalen door personages bepaalde keuzes te laten maken. Het concept werd mogelijk gemaakt door DC Entertainment, Warner Bros. Interactive Entertainment en Madefire. Ook de digitale Injustice: Gods Among Us-reeks, gebaseerd op de gelijknamige fighting game, wordt van een gelijkaardige remastered edition voorzien.

Batman Arkham Origins bij de App Store

batmanarkhamgraphicnovel

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.