Random Article


Marvel presenteert X-Men: No More Humans

 


0
Posted 10/12/2013 by

xmennomorehumanscoverMarvel presenteerde vandaag X-Men: No More Humans, een originele graphic novel in de aard van The Avengers: Endless Wartime en Spider-Man: Family Business. De volgende telg in Marvel’s nieuwe lijn graphic novels wordt geschreven door Mike Carey (X-Men: Legacy) met tekeningen van Salvador Larroca (Invincible Iron Man).

No More Humans speelt na de gebeurtenissen van de recente cross-over X-Men: Battle of the Atom. In het verhaal verdwijnt de ganse menselijke wereldbevolking, waaronder de Avengers en Fantastic Four, zodat enkel de mutanten nog overblijven. Hoe moet het dan verder met de planeet? En wie wordt de baas onder de mutanten? De keuzes die de X-Men hierbij moeten maken worden niet altijd even gemakkelijk.

De graphic novel wordt zodanig opgesteld om zowel de vaste X-Men-fans aan te spreken, als nieuwe lezers die enkel de films kennen. Tot de cast behoren grote namen als Wolverine, Beast, Cyclops, Magneto, Storm en Emma Frost, alsook een jonge Jean Grey en Raze, de zoon van Wolverine en Mystique uit de toekomst. Ook andere gekende mutanten zullen her en der opduiken.

De verwachtingen voor Carey en Larroca liggen alvast hoog, X-Men: No More Humans is dan ook de allereerste originele X-Men-graphic novel sinds het klassieke God Loves, Man Kills uit 1982 (de basis voor X2: X-Men United).

X-Men: No More Humans komt eraan in mei 2014, mooi op tijd voor de film X-Men: Days of Future Past.

xmennomorehumans

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.