Random Article


Dredd: Underbelly wordt eerste Amerikaanse comic voor 2000 AD

 


0
Posted 03/12/2013 by

dredd_underbellyIn januari komt Dredd: Underbelly in de winkelrekken te liggen. De one-shot comic fungeert als sequel op Dredd (2012), de tweede solofilm rond Judge Dredd met Karl Urban in de hoofdrol. De comic wordt tegelijk de eerste specifiek op de Amerikaanse markt gerichte release van het Britse comicbookmagazine 2000 AD, dat al sinds 1977 de avonturen van de gekende rechter, jury en beul uit het futuristische Mega-City One publiceert (er zijn natuurlijk voldoende Amerikaanse herdrukken en adaptaties van Judge Dredd geweest, maar dit steeds via een andere uitgever, niet via 2000 AD/Rebellion zelf).

Underbelly ging in september van start in het Britse Judge Dredd Megazine #18 en werd gemaakt door Arthur Wyatt en Henry Flint. Na de gebeurtenissen uit Dredd en de dood van misdaadkoningin Ma-Ma heerst er een machtsvacuüm in Mega-City One. Verschillende criminele bendes willen de productie van de drug Slo-Mo overnemen. Dan worden er een hoop gedumpte lijken gevonden, die dan ook nog eens mutanten blijken te zijn. Dredd wordt op de zaak gezet en werkt hierbij opnieuw samen met Psi-Judge Anderson

De Dredd: Underbelly one-shot ligt vanaf 29 januari in de winkelrekken…

Dredd: Underbelly bij archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.