Random Article


Marvel stelt “Inhuman” uit

 


0
Posted 28/11/2013 by

Inhuman_1_CoverInhuman, een nieuwe reeks door schrijver Matt Fraction (Fear Itself, Invincible Iron Man) en tekenaar Joe Madureira (Battle Chasers, Uncanny X-Men), wordt uitgesteld. De hoofdreeks van het hele Inhumanity-gebeuren – waar duizenden nieuwe genetisch gemodificeerde Inhumans Marvel’s “nieuwe mutanten” worden – zou normaal van start gaan in januari, maar wordt drie maanden uitgesteld. De one-shot Inhumanity die het hele event in gang zet, zal echter wel nog in december verschijnen.

Een reden voor de vertraging van Inhuman werd niet gegeven, al denken velen dat het wederom de schuld is van tekenaar Madureira, die sinds eind jaren 90 nooit een held geweest is met deadlines. Of zou het kunnen dat Marvel rond die tijd een belangrijke aankondiging rond een Inhumans-langspeelfilm zal doen? Velen, waaronder wijzelf, speculeren immers dat de uitgever de Inhumans meer in de schijnwerpers wil plaatsen zodat zij in feite Marvel’s nieuwe mutanten kunnen worden op het grote en kleine scherm. De filmrechten van de X-Men liggen immers nog steeds bij Twentieth Century Fox, iets waar Marvel Studios en Disney niet al te blij meer mee zijn… (fun fact: de Inhumans verschenen dan weer wel voor het eerst in de Fantastic Four-serie in de jaren 60, waarvan de filmrechten ook liggen bij Fox. Hmm…).

Inhuman #1 zal in april in de winkelrekken komen te liggen, deel twee volgt in mei.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.