Random Article


Wolverine krijgt wederom een Nieuwe Nummer #1, Nieuw Kostuum en… Vuurwapens?!

 


0
Posted 13/11/2013 by

Gisteren nog een nieuwe nummer #1 voor de Fantastic Four, nu eentje voor Wolverine. De huidige soloreeks rond Marvel’s geklauwde mutant stopt in januari met deel #13 en een maandje later wordt er opnieuw verdergegaan onder All-New Marvel NOW!

wolverine1De vrijgegeven teaser “Mortal” deed al vermoeden dat Wolverine op het einde van de huidige Killable-verhaallijn zijn mutante genezingsfactor kwijtspeelt of dat er alleszins wat mee geknoeid wordt, gelijkaardig aan wat er gebeurde in zijn recente solofilm. In de nieuwe Wolverine #1 (inmiddels al de zesde, terwijl de vorige pas in maart verscheen) zal schrijver Paul Cornell zijn verhaal verder zetten, maar tegelijk ook een nieuw instappunt leveren. Hij wordt hierbij bijgestaan door Superior Spider-Man-tekenaar Ryan Stegman.

Logan wordt voorzien van een nieuw, meer samurai-achtig en gepantserd kostuum en zal niet enkel meer gebruik maken van zijn klauwen. Zo zal hij meer en meer op zijn vuisten rekenen, alsook een vuurwapen hanteren. Schijnbaar zal hij zijn vele verantwoordelijkheden aan de kant schuiven en terug een genadeloze killer worden. In de eerste verhaallijn, getiteld “Payback“, werkt Wolverine voor misdaadbaas The Offer en bevindt hij zich aan de verkeerde kant van de wet. Tot Wolverine’s bende behoren zijn vriendin Pinch, Fuel (die superkrachten van een flinke boost kan voorzien) en The Lost Boy (die alles in lichterlaaie kan zetten).

Het klinkt alvast niet als de Professor Wolverine/X-Men-leider die Marvel de laatste jaren naar voren heeft geschoven, dus je zal misschien meteen denken aan wat mind control (waar Logan in het verleden wel enigszins wat ervaring mee heeft). Wolverine’s nieuwe carrière zou echter deel uitmaken van een plan om wraak te nemen op zijn gekende aartsvijand: Sabretooth

De nieuwe Wolverine #1 ligt in februari in de winkelrekken.

wolverine2

De Superior Spider-Man komt langs in Wolverine #2

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.