Random Article


Uncanny X-Force en Cable and X-Force herlanceren als één comic

 


0
Posted 08/11/2013 by

X-Force1We schreven eerder al over de opkomende Vendetta-crossover tussen Marvel‘s Uncanny X-Force– en Cable and X-Force-reeksen. Nu kunnen we melden dat beide reeksen na deze verhaallijn worden stopgezet. In februari zal dan wederom een nieuwe X-Force #1 in de winkelrekken liggen onder All-New Marvel NOW!, met personages uit beide reeksen.

X-Force zal geschreven worden door Simon Spurrier (X-Men: Legacy) met tekeningen van Rock He-Kim. De reeks blijft draaien om de onafhankelijke black-ops/militaire/vuile klusjes opknappende tak van de X-Men, met hoofdrollen voor toekomstsoldaat Cable, de Franse dief/levend wapen Fantomex, telepathische ninja Psylocke en de van een flink stel botten voorziene Marrow. Een mysterieuze, nieuwe mutant genaamd MeMe zal opduiken in de eerste verhaallijn.

Met een toekomstige film voor de X-Force in het vooruitzicht, levert de reeks wederom een ideaal startpunt en is het ergens wel handig dat Marvel twee reeksen bij elkaar voegt. Als ze nu nog eens hetzelfde zouden doen voor de tientallen andere X-Men-, Wolverine- en Avengers-reeksen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.