Random Article


Move over X-Men! De Inhumans zijn Marvel’s nieuwe mutanten in Inhumanity

 


0
Posted 04/11/2013 by

Inhumanity_1_Cover (1)Wie onze Infinity-reviews wat volgt weet het ondertussen al, in december gaat Marvel al met het volgende event van start: Inhumanity. Hierin staan de Inhumans centraal, een machtig, eeuwenoud, door de buitenaardse Kree genetisch gemodificeerd ras, dewelke hun krachten en transformaties verkrijgen dankzij de Terrigen Mists. Inhumanity draait echter niet alleen om Black Bolt en de Inhuman Royal Family die al sinds de jaren 60 de pagina’s van Marvel Comics sieren, neen, tijdens de gebeurtenissen in Infinity werden de Terrigen Mists Earth X-gewijs over de ganse wereld verspreid. Heel wat mensen werden plots getransformeerd tot iets bovenmenselijk, met alle chaos van dien…

We verkondigden het al langer, maar de onderstaande “Be Vigilant“- en “See Something, Say Something“-propagandaposters tonen overduidelijk waar Marvel met Inhumanity naartoe wil. Vermits Marvel Studios en Disney de filmrechten niet hebben op de X-Men en het mutantenras waartoe deze behoren, zullen de Inhumans de nieuwste door de mensheid “gehate en gevreesde” wezens worden. Hierbij leveren ze eveneens een metafoor voor eender welke minderheidsgroepering, net zoals de X-Men, maar dan wel één waar Marvel de filmrechten nog op behoudt. Er heersen al langer geruchten rond een Inhumans-film voor Phase Three van het Marvel-filmuniversum, en Inhumanity is het ideale event om dit wat extra in de schijnwerpers te zetten…

De one-shot Inhumanity #1 ligt in december in de winkelrekken. In januari gaan dan een hele hoop tie-ins, minireeksen en de nieuwe ongoing-reeks Inhuman van start. Schrijver van dienst wordt Matt Fraction (Invincible Iron Man, The Mighty Thor), terwijl Joe Madureira (Uncanny X-Men, Darksiders) de tekeningen van Inhuman voor zijn rekening neemt…

Inhumanity #1 bij archonia.com

Inhuman #1 bij archonia.com

Be_Vigilant

inhumanity

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.