Random Article


Outcast – De Nieuwe Horrorcomic en TV-serie van The Walking Dead schepper Robert Kirkman

 


3
Posted 09/10/2013 by

outcastGisteren berichtten we over de teasers die The Walking Dead-schepper Robert Kirkman de wereld instuurde voor zijn nieuwe horrorreeks. Vandaag werd het allemaal onthuld. Outcast wordt een nieuwe horrorcomic, geschreven door Kirkman, getekend door Paul Azaceta en uitgebracht onder de Skyboundimprint van Image Comics. Maar dat is nog niet alles, dit is tevens ook het nieuwe tv-project bij FOX waar Kirkman sinds geruime tijd bij betrokken is.

Outcast wordt een verhaal over demonische bezetenheid en duiveluitdrijvingen. Hoofdpersonage Kyle Baker wordt zijn hele leven al geplaagd door demonen die bezit van hem willen nemen. Nu trekt hij eropuit om het fijne hiervan te weten. Hierbij stuit hij op iets dat een bedreiging zal vormen voor de hele wereld…

Kirkman liet weten dat het exorcism-genre in zijn ogen openstaat voor “een dramatische, realistische herinterpretatie“. Gelijkaardig aan wat The Walking Dead voor het zombiegenre deed, zou ook Outcast herkenbare (of zelfs cliché) elementen uit het genre voorzien van diepere karakterisaties en nieuwe wendingen. In tegenstelling tot The Walking Dead en zijn superheldenreeks Invincible, heeft Kirkman voor Outcast overigens wel een definitief einde in gedachten. De hoop is echter wel dat Outcast ook een aantal jaartjes zal lopen. De comic gaat alvast van start in 2014 en meer informatie zal bekendgemaakt worden op de New York Comic Con.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


3 Comments


 1. avatar
   
  Harrie

  Count me in!
 2. avatar
   
  Ctulu

  Flashbacks naar m’n jeugd toen ik onder de donsdekens the Exorcist las! En nog steeds de film nog niet gezien …. schaam op mij!
 3. avatar
   
  Richard Boom

  goodie goodie!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.