Random Article


Batman: Black and White #2 – Silent Film Trailer

 


0
Posted 30/09/2013 by

batmanblackwhite2De bovenstaande trailer zet op een zeer originele manier “The Bat-Man in Silent Knight…Unholy Knight!” in de schijnwerpers. Het kortverhaal zal deel uitmaken van Batman: Black and White #2, het tweede deel van de anthologiereeks waarin verschillende artiesten DC‘s Dark Knight onder handen nemen. De trailer werd gemaakt in een jaren 20-30 silent movie-stijl en geregisseerd door Dave Bullock (DC: The New Frontier). Ideaal voor de pulpstijl van de allereerste Batman-, of toen eerder “Bat-Man“-, verhalen uit 1939.

Bullock tekende eveneens het verhaal, dat werd geschreven door Michael Uslan, producer van alle moderne Batman-films. De issue bevat verder nog werk van o.a. Jeff Lemire, Dan DiDio en J.G. Jones. Batman: Black and White #2 ligt vanaf nu woensdag, 2 oktober, in de winkelrekken.

Batman: Black and White #2 bij archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.