Random Article


Valiant levert 8-Bit Videogame Variant Cover voor Unity #1

 


0
Posted 19/09/2013 by

UNITY-001-COVERIedereen houdt wel van wat retro 8-bit videogamenostalgie, zo ook Valiant Entertainment. Na een 8-bit game en hierdoor geïnspireerde variant covers om hun voorbije event The Harbinger Wars te promoten, doen ze nu hetzelfde voor Unity. Deze nieuwe reeks door Matt Kindt en Doug Braithwaite zal het eerste superteam in het hernieuwde Valiant-universum voorstellen, bestaande uit Toyo Harada, Ninjak, Livewire en Eternal Warrior. Een 8-bit trailer, gemaakt door Cinefix (de jongens achter de Iron Man en Kick-Ass 8-bit recaps) werd vrijgegeven die op een originele manier de aan Unity voorafgaande gebeurtenissen uit de doeken doet.

In Unity dient Toyo Harada, CEO van de Harbinger Foundation en gevaarlijkste man ter wereld, een team samen te stellen om de op veroveringstocht geslagen X-O Manowar tegen te gaan. De eerste issue ligt vanaf 13 november in de winkelrekken. De cover van de comic zal een code bevatten waarmee je met je smartphone de trailer kan bekijken als een soort van variant cover. Een preview kan je hier bekijken.

Unity #1 bij archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.