Random Article


Venom eindigt in oktober

 


1
Posted 26/08/2013 by

venom42Velen vermoedden het al, nu werd het ook door Marvel bevestigd. Venom zal in oktober stopgezet worden met deel #42. De reeks begon in 2011 en handelde over soldaat Flash Thompson, Peter Parker/Spider-Man‘s voormalige pestkop en latere vriend, die de nieuwe drager werd van de buitenaardse Venomsymbiote. Hij deed verschillende black-ops missies voor het leger en verhuisde doorheen de loop van de reeks naar Philadelphia.

Schrijver Cullen Bunn belooft een actievolle laatste verhaallijn die een hoop eindjes aan elkaar zal knopen en een grote rol zal kennen voor de nieuwe symbiote Mania, alias Flash’s buurmeisje Andi. Daarna zullen we Flash als Venom nog wel zien opduiken in o.a. Thunderbolts en Superior Spider-Man.

Vermits naast Venom ook Astonishing X-Men en X-Factor zullen eindigen in de komende maanden, neemt (vanwege de verschillende nieuwe nummeringen dankzij Marvel NOW!) Wolverine & The X-Men de fakkel over als Marvel’s nieuwe hoogst genummerde reeks, met momenteel 34 gepubliceerde delen.

Venom #42 bij archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Thrasheffect

    Nooooooo :(

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.