Random Article


75 Jaar Superman: Het Brainfreeze Overzicht

 


0
Posted 17/08/2013 by

75_years_Superman_BirthdayCake

Superman, ‘s werelds allereerste superheld en grondlegger van het grootste genre in het medium der comics (en vandaag de dag ook in films), bestaat 75 jaar en dat moet gevierd worden. DC‘s man van staal verscheen voor het eerst in Action Comics #1 (coverdatum van juni, 1938), de meest waardevolle comic aller tijden, en kent een rijkgevulde carrière doorheen comics, krantenstrips, boeken, films, animatie, games, toys, radio- en tv-series. Hier bij Brainfreeze namen we jullie gedurende de zomermaanden mee doorheen 7.5 decennia in evenveel specials gevuld met Superman-geschiedenis. Van zijn creatie door Jerry Siegel en Joe Shuster in de jaren 30, tot zijn langverwachte terugkeer naar het grote scherm in Man of Steel. Een overzicht!

Superman & Lois Lane – A Life in Pictures

supermanmeetslois

Een collectie comicbookcovers en -plaatjes die het bekendste koppel uit het medium in de bloemetjes zet. Van hun oorsprong in de jaren 30 tot nu.

75 Jaar Superman! Geschiedenisspecial

supermanevolution

Een trip doorheen de rijke Superman-geschiedenis in 7.5 delen. Alle belangrijke comics, verhaallijnen, personages, artiesten, films, radio en tv-series komen aan bod.

Superman Toy Special

feature 2

Een overzicht van mooie, leuke en ronduit bizarre Superman-toys & apparel (of steel).

75 Years of Superman Panel @ SDCC 2013

superman75

Belangrijke schrijvers, redacteurs en acteurs praten over de impact en legende van Superman op de recente San Diego Comic-Con.

Next up: 50 jaar X-Men en 50 jaar The Avengers! En in 2014 mogen we al het 75-jarig bestaan van Superman’s “bestest buddy“, Batman, vieren. Hou Brainfreeze dus zeker in de gaten…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.