Random Article


Trailer voor Marvel’s Infinity

 


0
Posted 08/07/2013 by

infinityMarvel heeft zonet een trailer voor hun opkomende event Infinity de wereld ingestuurd. De zesdelige reeks (voorzien van een hele hoop tie-ins) zal in augustus van start gaan en een gigantische kosmische strijd op twee fronten voorstellen. Enerzijds zullen de Avengers de ruimte intrekken om het universum te verenigen tegen het intergalactische ras The Builders, anderzijds zal de Mad Titan Thanos de aarde bezoeken. Hier stuit hij op niemand minder dan Black Bolt, koning van de Inhumans

De hoofdreeks van Infinity wordt geschreven door Jonathan Hickman (Avengers, New Avengers), met tekeningen van Jim Cheung (Young Avengers), Jerome Opeña (Uncanny X-Force) en Dustin Weaver (S.H.I.E.L.D.). De eerste issue ligt op 14 augustus in de winkelrekken en kan je hieronder voorbestellen.

Infinity #1 bij archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.