Random Article


Marvel’s Infinity – Nog meer nieuwe Mighty Avengers

 


3
Posted 08/06/2013 by

mighty-avengersnowMarvel stuurde afgelopen week een reeks teasers de wereld in rond een nieuw, Mighty team helden dat haar debuut zou maken als deel van het opkomende Infinity-event. Momenteel is het bevestigd dat het hier, zoals gedacht, inderdaad draait om een nieuwe Mighty Avengers-serie onder Marvel NOW!

Luke Cage, Superior Spider-Man, She-Hulk, Blue Marvel en de nieuwste incarnaties van de White Tiger en Power Man werden al bevestigd als leden. Maar gisteren propte Marvel daar ook nog eens de Avenger en één van Captain America’s beste vrienden/partners Sam Wilson, alias The Falcon, bij. Alsook Monica Rambeau, de ex-Captain Marvel en Photon die nu de nieuwe naam Spectrum meekrijgt. Zij vervulde al leidersposities in de Avengers en Nextwave, en zal hetzelfde doen in de nieuwe Mighty Avengers. Het voorlopig laatste lid wordt een nieuwe Ronin. Eerdere dragers van deze gemaskerde lone warrior-identiteit waren Clint Barton/Hawkeye, Maya Lopez/Echo en Alexei Shostakov, voormalige Red Guardian en ex-man van de Black Widow.

Het is geen toeval dat dit Mighty Avengers-team, met een hoop zwarte en latino leden, wat meer diversiteit promoot (en de term “Black Avengers” viel wel meermaals doorheen de jaren). Een grote inspiratie voor het nieuwe team was de in 2011 overleden comicbookschrijver Dwayne McDuffie (Icon, Static Shock, Black Panther), die met zijn Milestone-personages ook diversiteit in het superheldengenre promootte.

Mighty Avengers #1 zal deel uitmaken van het Infinity-event, wordt geschreven door Al Ewing (Avengers Assemble) en de eerste verhaallijn wordt getekend door Greg Land (Uncanny X-Men, Iron Man). Het eerste deel verschijnt in september.

mightyavengersnow

mighty-avengers-1

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


3 Comments


 1. avatar
   
  Simon Shepherd

  gretverrrr… Moeten ze daar wel Spectrum en Ronin bij gooien…. Weer een titel da ik ga moeten volgen :-p
 2. avatar
   
  boomvavavoom

  Interessant. Nu eens hopen dat het een serie (gelijk Astonishing Xmen) is, die je een beetje apart kan volgen.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.