Random Article


DC onthult Villains Month en Forever Evil

 


0
Posted 03/06/2013 by

dcforeverevilSeptember is een belangrijke maand voor DC Comics. In 2011 herlanceerden ze hun hele superheldenlijn in de New 52, in 2012 werd er in een nieuwe Zero Month teruggegrepen naar de oorsprongsverhalen van alle personages, en dit jaar zullen de slechteriken in de spotlight komen te staan. In Villains Month zullen 52 superheldentitels gedurende één maand overgenomen worden door gekende en minder gekende schurken in een speciale Point One-issue.

Maar dat is nog niet alles. Volgende maand begint Trinity War, een crossover tussen drie verschillende Justice Leagues. Het einde van deze verhaallijn loopt naadloos over in alweer een volgende crossover waarin de slechteriken een prominente rol spelen, getiteld Forever Evil. Dit wordt een event, met name een zevendelige minireeks door Geoff Johns en David Finch (Justice League of America) met een heleboel tie-ins in de lopende reeksen en zelfs drie supportreeksen: Forever Evil: Rogues door Brian Buccellato (The Flash) en Patrick Zircher (Suicide Squad), waarin Flash-vijanden Captain Cold en de Central City Rogues in de schijnwerpers staan, Forever Evil: Arkham War door Peter Tomasi (Green Lantern Corps) and Scot Eaton (X-Men) met de vijanden van Batman en Forever Evil: A.R.G.U.S. door Matt Kindt (Mind MGMT), waarin Steve Trevor en de ondergrondse zaken van de organisatie waar ie voor werkt centraal staan.

Forever Evil zelf zal voornamelijk draaien rond de in Justice League of America voorgestelde Secret Society of Super Villains, maar de hoofdrolspeler wordt Superman’s aartsvijand Lex Luthor. Er is ook een aanzienlijke rol weggelegd voor Catwoman.

DC-hoofdredacteurs Dan DiDio en Jim Lee sluiten niet uit dat Villains Month zal leiden tot meerdere lopende series waarin een villain de hoofdrol speelt, maar dat wordt momenteel nog allemaal besproken.

Alle comics die behoren tot Villains Month zullen ook voorzien worden van een bewegende 3D-cover, waarin het logo van de schurk over dat van de reguliere reeks geschilderd wordt. We zien o.a. gekende villains als Darkseid, Two-Face, Cyborg Superman, Gorilla Grodd en Bizarro respectievelijk Justice League, Batman and Robin, Action Comics, The Flash en Superman overnemen, terwijl er een nieuwe versie van de Ventriloquist wordt voorgesteld in Batman – The Dark Knight, een kwaadaardige versie van The Creeper in Justice League Dark en een nieuwe schurk genaamd Relic zal opduiken in Green Lantern.

Villains Month en Forever Evil gaan beide in september van start, de drie supportreeksen beginnen in oktober. Hieronder kan je al een eerste lading 3D-covers bekijken…


Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.