Random Article


Angela siert de cover van Marvel’s Age of Ultron #10 Variant

 


1
Posted 25/05/2013 by

We hebben het vandaag wel een beetje voor sterke, vrouwelijke krijgers en schaars geklede prinsessen. Na het nieuws rond een mogelijke terugkeer van Xena: Warrior Princess en het opkomende bezoek van Wonder Woman aan Smallville Season 11, gaan we voor de hat-trick met een kijk op de variant cover van Marvel‘s Age of Ultron #10. Het laatste deel van dit huidige event zal immers niemand minder dan de uit de hemel afkomstige engel en premiejaagster Angela (oorspronkelijk uit Image’s Spawn) introduceren tot het Marvel-universum. De cover werd getekend door Joe Quesada (Daredevil: Father), die tevens de nieuwe design van het personage – oorspronkelijk gecreëerd door Neil Gaiman en Todd McFarlane in 1992 – voorzag.

In Age of Ultron #10 zal schrijver Brian Michael Bendis de hulp krijgen van een resem aan tekenaars, die elk een stuk van de comic voor hun rekening nemen. Naast de vaste Age of Ultron-tekenaars Bryan Hitch (The Ultimates), Carlos Pacheco (Fantastic Four) en Brandon Peterson (Uncanny X-Men), zullen ook Alex Maleev (Daredevil), Butch Guice (Winter Soldier) en David Marquez (All-New X-Men) en Quesada zelf een deel van de issue tekenen.

Age of Ultron #10 verschijnt op 19 juni. Angela zal daarna eind juli verschijnen in Guardians of the Galaxy #5, in een verhaal geschreven door Brian Michael Bendis en Neil Gaiman, met tekeningen van Sara Pichelli (Ultimate Comics Spider-Man). Die engelachtige cover kan je hieronder bekijken.

gotg5

Age of Ultron #10 bij Archonia.com

Guardians of the Galaxy #5 bij archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Veruca

    Angela owns. Ik vond haar een fantastisch character in de Spawn reeks. Hopelijk kan Marvel haar eer aandoen.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.