Random Article


X-Men: Battle of the Atom – Marvel’s volgende X-Event

 


0
Posted 26/04/2013 by

Dit jaar vieren de X-Men hun 50ste verjaardag. Het is precies een halve eeuw geleden dat The X-Men #1 (coverdatum: september, 1963) door Stan Lee en Jack Kirby in de winkelrekken lag en zoiets laat Marvel natuurlijk niet onberoerd. Op de C2E2-comicbeurs in Chicago werd alvast de titel van het volgende X-event vrijgegeven: X-Men: Battle of the Atom.

Wat Marvel hierin precies van plan is met de X-lieden (ook wel gekend als Marvel’s Merry Mutants of de kinderen van het atoom, hence the title) is nog niet geweten. Wel zal het verhaal van het event vloeien uit All-New X-Men en Uncanny X-Men, de twee primaire X-reeksen geschreven door Brian Michael Bendis. Als je het ons vraagt, lijkt de titel alvast op het eerste zicht een soort nieuwe Civil War/Schism aan te kondigen tussen de verschillende mutantenfracties in het Marvel-universum, met name de revolutionaire guerrillastrijders onder Cyclops en de mutanten op de school van Wolverine. En ondertussen is Mystique ook bezig een nieuwe Brotherhood uit te bouwen…

Dit weekend zouden er alvast meer details moeten worden vrijgegeven…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.