Random Article


September wordt DC Villains Maand

 


0
Posted 11/04/2013 by

Sinds hun grote relaunch in september 2011, maakt DC er een punt van om elke negende maand van het jaar iets specials te doen met haar New 52-titels. Vorig jaar was er zo Zero Month, en dit jaar zal men september omdopen tot Villains Month.

Concreet betekent dit dat de superhelden een stapje opzij zullen zetten en over de hele lijn het een villain zal zijn die even de hoofdrol van de reeks overneemt. Schijnbaar zal het hier draaien om maar liefst 56 speciale nummers #1. De geruchten hierover deden al een tijdje de ronde, maar de informatie werd wat concreter gemaakt via de CollectedEditions-blog. Zij hebben een advertentie voor een heuse New 52 Villains Omnibus gespot, dewelke uiteraard enkele maanden later zal worden uitgebracht en alle comics van de komende maand september zal bundelen. DC deed eerder al hetzelfde met haar DC Comics: The New 52 (2011) en DC Comics: The New 52 Zero (2012) Omnibussen.

DC New 52 Villains Omnibus
In September 2013, evil took over, as every title in the DC Universe published special new #1s featuring the villains of the DC Universe, collected here in a massive hardcover edition.

A giant-size, hardcover omnibus collection of the special “villains issues” published line-wide in September 2013, spotlighting the greatest villains of the DCU.

DC deed eerder al iets gelijkaardigs met Faces of Evil uit januari 2009, waar in de nasleep van Final Crisis een hoop villains op de covers van grote reeksen en enkele one-shots pronkten, alsook New Year’s Evil uit 1997-98 (een reeks one-shots met steeds een superschurk in de hoofdrol). Op het einde van dit jaar komt er overigens nog een heuse documentaire aan rond DC’s populairste booswichten en hun rol in het superheldengenre, getiteld Necessary Evil.

Rond welke villains het in september allemaal gaat draaien, daar hebben we alsnog het gissen naar. Maar we zijn er vrij zeker van dat er uit deze lijst een hele hoop de revue zullen passeren…

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.