Random Article


Valiant brengt het H.A.R.D. Corps terug in Harbinger Wars!

 


0
Posted 05/03/2013 by

We kregen vandaag een mailtje van Valiant Entertainment binnen met daarin niets meer dan:

HARBINGER WARS #3 (OF) 4.

JOSHUA DYSART. DUANE SWIERCZYNSKI. CLAYTON HENRY.

JUNE.

En dan deze afbeelding:

HWARS_HARD_CORPS

Valiant Entertainment brengt dus weer een van hun klassiekers terug, want wie de uitgeverij nog kent vanuit de jaren 90 weet dat H.A.R.D. Corps een spin-off was van de toenmalige Harbingerreeks. Het acroniem stond toen (en waarschijnlijk ook nu weer) voor Harbinger Active Resistance Division. Dit was een team van huurlingen bestaande uit comateuze veteranen die terug tot bewustzijn werden gebracht via implantaten om daarna een upgrade te krijgen met artificiële Harbinger-krachten. In die implantaten zat ook een zelfmoordbom voor het geval dat een van de soldaten gevangen zou worden genomen. In tegenstelling tot natuurlijke Harbingers, konden de soldaten van het H.A.R.D. Corps meerdere psionische krachten tegelijk aanspreken en konden ze er ook nieuwe aanleren.

Hoe deze vernieuwde incarnatie eruit zal zien zullen we te weten komen in de derde issue van Harbinger Wars, dat in juni verschijnt. Eén ding staat echter al vast: het zullen serieuze hardcore bad guys zijn en de Harbingers zullen het nog zwaar te verduren krijgen!

Harbinger Wars bij Archonia.com

Comments

comments


Spine

 
avatar
Me? A procrastinator? I'll prove you wrong some day. Just you wait and see.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.